Default
Default
Deva - Synsk lesing - overskrift - 1024 Deva - Elsker å lese - overskrift - 768 Deva - Tarot lesing - overskrift - 568 Deva - Englelesing - Lesing fra tidligere liv - overskrift - 320

Takk for tilliten din!

Gå til innboksen din nå og oppdag hva jeg hadde lovet deg.

Deva - Astrologi - Konsultasjon - Header

DU ER NESTEN DER!

Du har bare én ting igjen å gjøre!

For å motta din gratis personlige klarsynthet, vil vi behandle forespørselen din så snart som mulig og sende deg en bekreftelses-e-post. Bekreft!


og se på e-postene dine, slik at jeg kan komme i gang for deg raskt!


Takk for tilliten,

Signatur - Deva - Intuitiv Clairvoyant

P.S. : Legg til e-postadressen min på listen over tillatte avsendere, slik at du ikke går glipp av noen av e-postene mine.


Advarsel : Hvis du ikke finner e-posten min, kan du se i fanen: “søppelpost” eller “promotion”, noen ganger havner den ved en feil.

Deva Daily horoscope - consultation - footer

Vilkår og betingelserDe nåværende, generelle forholdene har som mål å definere tilknytningen mellom Brukeren og selskapet Thalis som kommersialiserer tilbudene som er knyttet til siden https://www.devavoyance.com, heretter henvist til som « Selskapet ».

INNLEDNING :
Brukeren som kobler seg til siden og som bestiller kostnadsfrie tjenester eller tjenester som koster penger må være en fysisk person som er over den juridiske lavalderen i landet som personen bor i og må ha juridisk kapasitet til å bruke en nettside. Bare det å koble seg til nettsiden former en form for aksept fra Brukerens side i forhold til helheten av de generelle brukervilkår og alle vilkår for salg.

De nåværende, generelle bruksvilkårene til siden kan bli endret når som helst, uten forhåndsvarsel. Det anbefales derfor Brukeren å sjekke siste versjon av de generelle salgsvilkårene ofte, på https://www.devavoyance.com.

ARTIKKEL 1 – produkter som tilbys av siden og via e-post

Selskapet kommersialiser produkter som koster penger, innen synske evner, spådom, astrologi, tolkning av tarot kort, lykketall, personlig utvikling, drømmesmykker, på nettsiden https://www.devavoyance.com og på e-poster som er tilknyttet denne. Disse produktene finnes i form av e-bok, audio-opptak, audiovisuelle opptak, illustrasjoner og drømmesmykker. Disse produktene kan være tilgjengelige i butikken på nettsiden, eller bli tilbudt via e-poster. I sammenheng med sitt velkomsttilbud, tilbyr Selskapet alle som nettopp har påmeldt seg en gratis seanse med synske evner. Selskapet garanterer ikke for at begivenhetene, som nevnes på nettsiden eller via e-post, kommer til å produsere seg. Tekstene som leveres av nettsiden https://www.devavoyance.com og alt tilknyttet innhold kan ikke gjøres lik de rådene som er gitt av fagfolk i anerkjente og regulerte yrker, slik som juridiske, medisinske eller psykologiske råd. Hvis Brukeren lider av en sykdom eller møter på spesielle problemer (i sær lovfestede eller juridiske), må han umiddelbart ta kontakt med fagfolk som er tilpasset hans tilfelle.

ARTIKKEL 2 – Tekniske forhold angående levering av lesemateriale og illustrasjoner uten støttemateriell.

Tekstene og illustrasjonene uten støttemateriell som er bestilt, gratis eller via betaling, er sendt elektronisk, for eksempel via e-poster eller nedlastbare filer. Leveringene blir gjort innen 72t i forhold til bestillingsdato, unntatt hvis en annen frist er indikert ved bestilling. Selskapet er ikke ansvarlig for blokkeringer som kan hindre sendingen av tekstene eller illustrasjonene sine, som for eksempel anti-spam filter eller antivirus-filter. Brukeren må i sær sjekke ytelsen til datamaskinen sin samt skrive inn avsender « kundeservice e-post » i sin liste med godkjente kontakter.

ARTIKKEL 3 – Avslutte abonnementet.

Hvis Brukeren ikke lenger ønsker å motta e-poster fra Selskapet, kan Brukeren be om dette ved å følge lenkene for oppsigelse av abonnement som finnes på alle e-poster som er sendt ut av Selskapet. Selskapet gjør Brukeren oppmerksom på at en oppsigelse av abonnementet gjør at alle lenker som finnes i tidligere mottatt e-post ikke lenger vil være aktive. Brukeren får altså ikke lenger tilgang til produkter som er blitt levert på denne måten, med mindre han har lagret disse/gjort backup på sin datamaskin.

ARTIKKEL 4 – Betaling og refusjon.

Betaling utføres kun med bankkort, på elektronisk vis online, eller med banksjekk for noen produkter. Online betaling gjøres via sikrede bankfordindelser. Hvis Brukerens bankkort ikke blir godkjent, forbeholder Selskapet seg retten til å prøve det på nytt, innen fristen, så mange ganger som det gjeldende lovverket tillater det. Selskapet forbeholder seg retten til å legge til, å oppheve,å slette, å midlertidig eller definitivt bytte ut betalingssystemene for å optimalisere tjenestens kvalitet, uten forhåndsvarsel. Det er ingen kostnader knyttet til leveringen av de immaterielle eller fysiske produktene. Selskapet forbeholder seg retten til å forandre prisene på tilbudene sine uten forhåndsvarsel. Prisen til hver enkelt vare er tydelig vist for Brukeren i de kommersielle dokumentene. Denne prisen er tydelig indikert på nettsiden hvor Brukeren gjør kjøpet sitt. Tekstene, illustrasjonene og de immaterielle produktene er bare tilgjengelige etter at betalingen fra nettbrukeren er gjennomført og godkjent av Selskapet. De fysiske produktene, som drømmesmykkene, blir sendt etter at betalingen er godkjent av Selskapet. Hvis Brukeren er misfornøyd, går selskapet inn for å refundere Brukeren, nettsiden kan imidlertidig bare refundere summen for tjenestene som er blitt realisert innenfor en tremånedersperiode før kundens krav, innenfor fristene, ved at brukeren simpelthen ber om det gjennom å skrive til følgende adresse : ( kundeservice e-post).

ARTIKKEL 5 – Garantier

Selskapet garanterer verken for varigheten, opprettholdelsen av tilgangen eller for slettingen av bestilt innhold. Selskapet garanterer ikke for bestillingen eller for Brukerens konto hvis Brukeren ikke har lagret disse. Bare Brukeren er ansvarlig for skader på sin egen datamaskin og alt innhold på denne som eventuelt stammer fra konsultasjoner, fra nedlasting eller fra lagring av innhold som er tilbudt av Selskapet. Selskapet fraskriver seg alt ansvar fra problemer som kan forekomme i forbindelse med sikrede transaksjoner. Dette ansvaret faller på de aktørene som sikrer disse tjenestene.

ARTIKKEL 6 – Personlige data

Selskapet kan beholde de personlige dataene til Brukeren som har fylt ut et bestillingsskjema, enten på selve nettsiden eller på en tilknyttet side, uansett om det handler om et produkt som er gratis eller som koster penger. Selskapet kan bare videreformidle denne informasjonen til sine kommersielle partnere hvis nettbrukeren har godkjente dette, ved å huke av tilsvarende avmerkingsboks. For å slutte å motta tilbudene til partnerene, vil Brukeren bruke lenkene for å si opp disse som Brukeren kan finne i e-postene som er sendt ut fra partnerene til Selskapet.

ARTIKKEL 7 – Produktenes tilgjengelighet

Når det gjelder de immaterielle produktene, går Selskapet inn for å iverksette alle de rimelige tekniske løsningene for å tillate varig adgang til nettsiden og til tekstene og illustrasjonene som er tilknyttet denne, med forbehold om prosedyrer med nødvendig vedlikehold, feil med internettet, eller skadelige, ufrivillige handlinger. Følgelig fraskriver Selskapet seg alt ansvar hvis en ikke kan koble seg til nettsiden til Selskapet eller til tekstene eller illustrasjonene tilknyttet Selskapet. Selskapet kan ikke garantere for at nettsiden er fri for datavirus som er kommet mot Selskapets vilje. Når det gjelder de materielle produktene som drømmesmykkene, går Selskapet inn for å gi Brukeren beskjed om det hvis varen ikke finnes på lager og for å tilbakebetale han/henne hvis utsending av varen ikke er mulig, innen en rimelig frist . Brukeren kan også be om dette ved å skrive til :
(kundeservice e-post).

ARTIKKEL 8 – I ekstremt uventede tilfeller

Selskapet fraskriver seg alt ansvar for mangel av gjennomføring av sine kontraktsmessige forpliktelser i ekstremt uventede eller helt tilfeldige situasjoner, inkludert (men ikke bare) krig, katastrofer, brann, intern eller ekstern streik, feil, intern eller ekstern svikt, og generelt sett ved enhver hendelse som ikke tillater riktig utførelse av bestillingene.

ARTIKKEL 9 – Opphavsrett

Alt innhold på Nettsidene (bilder, merker, logoer, akronymer, programvare, tekst, algoritmer) og all informasjon som er framstilt av Selskapet eller av sine leverandører er beskyttet av lover om opphavsrett. All kopiering og bruk som reguleres av lovene om opphavsrett må være godkjent på forhånd av Selskapets instanser. All uautorisert utnyttelse av deler av nettsidens innhold eller helheten av innholdet kan føre til søksmål.

ARTIKKEL 10 – Varighet

Varigheten til gyldigheten av de nåværende generelle vilkårene for salg er uendelig, med mindre endringer eller sletting forekommer fra Selskapets side.

ARTIKKEL 11 – Det territorielle

De nåværende generelle vilkårene er underlagt lovverket til landet der Selskapet er basert. Les mer…

Privatliv

INNLEDNING

Nettbrukeren melder seg på nettsiden https://www.devavoyance.com når han fyller inn bestillingsskjemaet for velkomsttilbudet.

Han/henne refereres til som “Brukeren” og https://www.devavoyance.com refereres til som ‘’Nettstedet’’.


Nettstedet vier spesiell oppmerksomhet til respekt for personvern og til beskyttelse av personopplysninger til brukerene.

Det tar alle nyttige forholdsregler for å bevare sikkerheten til informasjonen som brukere formidler og for å unngå at de gjøres tilgjengelig for uautoriserte tredjeparter.

PERSONOPPLYSNINGER

•Innsamling

Selskapet beholder de personlige dataene til Brukeren som har fylt ut et bestillingsskjema, enten på selve Nettsiden eller på en tilknyttet side, uansett om det handler om produkter som er gratis eller som koster penger.

Disse dataene kan inkludere Brukerens fornavn og etternavn, postadresse og elektroniske data, hustelefon-nummer eller mobilnummer samt fødselsdato

•Kommunikasjon til tredjeparter

Selskapet kan bare videreføre denne informasjonen til sine kommersielle partnere hvis nettbrukeren har godkjente dette, ved å huke av tilsvarende avmerkingsboks.

For å slutte å motta tilbudene til partnerne, vil Brukeren benytte lenkene for å si opp disse som han/hun kan finne i e-postene som er sendt ut av partnerene til Selskapet.

•Tilgangsrettigheter og modifikasjonsprosedyre

Brukeren har rett til å få tilgang til, endre eller motsette seg enhver behandling av data som angår ham. For å gjøre bruk av disse rettighetene, kan han kontakte nettstedet på følgende adresse : kundeservice e-post.

IKKE-PERSONLIGE DATA

Noen ikke-personlige data kan innhentes av Google Analytics-verktøyet for å lage statistikker: for eksempel versjonen av nettleseren som Brukeren bruker (Chrome, Firefox og Internet Explorer, osv.) hvilken type operativsystem brukes (Windows Vista, Windows 7, Mac OS osv.) og IP-adressen til datamaskinen som ble brukt.

•Disse dataene beholdes ikke av Nettstedet.

Nettsurfing på området genererer automatiske informasjonskapsler for å lagre informasjon som identifiserer brukeren under visning av området for å unngå å måtte skrive dem manuelt på hver side som vises.

Imidlertid har brukeren muligheten til å hindre bruken av informasjonskapsler ved å se på alternativer for dette inne i nettleseren.

AVSLUTTE ABONNEMENTET

Hvis Brukeren ikke lenger ønsker å motta e-post fra Nettstedet, kan Brukeren be om dette ved å følge lenkene som finnes på alle e-postene som er sendt ut av Nettstedet eller ved å kontakte området på følgende adresse: kundeservice e-post.

Selskapet retter oppmerksomheten til Brukeren mot det faktum at å melde seg ut deaktiverer alle koblingene i de e-postene han har fått fra Nettstedet tidligere. Brukeren får altså ikke lenger tilgang til produkter som er blitt levert på denne måten, med mindre han har lagret disse/gjort en backup på sin datamaskin.

Les mer…

VitnesbyrdOPPDAG HISTORIEN TIL ISABELLE T., DENNE UNGE KVINNEN SOM
HADDE MEGET ALVORLIGE
PENGEPROBLEMER…


« Helt fram til mai måned som var nå sist, hadde min mann og jeg levd med en vanskelig situasjon som bare ble verre dag for dag. Våre pengeproblemer hopet seg opp, jeg klarte ikke lenger å få endene til å møtes og for å toppe det hele hadde min mann nettopp mottatt sine oppsigelsespapirer.

Men det aller verste lot fortsatt vente på seg …

Det er for å fullføre denne boken og for å bevise for verden en gang for alle at de hemmelige og unike kreftene som jeg, Deva besitter, faktisk finnes, at jeg nå gjør et forsøk som går ut på å tilby gratis hjelp til mennesker som deg som har et hastende problem med Penger eller Kjærlighet.

Jeg tror at jeg kommer til å huske dette resten av livet mitt. En morgen så jeg namsmannen komme. Når han kom inn for å gjøre sin sluttvurdering, fikk jeg meg et realt sjokk. Plutselig sto jeg på gaten med mine to barn. Jeg gråt ustanselig hele dagen på grunn av dette.

Den 7. mai snudde alt …

Min nabo var snill nok til å gi meg noe salat fra hagen sin, og denne salaten hadde han pakket inn i et avispapir. Jeg hadde for lengst pakket ut denne og avispapiret lå på kjøkkenbordet. Det var da øynene mine automatisk oppfattet en artikkel.

Det handlet om en undersøkelse av en kvinne med synske evner og som ikke var som de andre. Hun tilbød gratis hjelp til folk som meg som slet med alvorlige problemer.

Denne synske kvinnen, Deva, hadde merkelige krefter som kunne – fra en dag til en annen – forandre livene til alle de som aksepterte å ta imot hennes gratis hjelp.

Jeg var likevel skeptisk. Men en (viktig) detalj fikk meg til å gå videre med dette…

Det var ikke første gangen at jeg hadde lest artikler om synske personer.

Jeg hadde dessuten selv prøvd å gå til synske personer flere ganger i håp om å få se min situasjon bedre seg. Men ingenting skjedde, dessverre.

Det var også en stemme inne i meg selv som gjentok dette her for meg “du skal vel ikke bli lurt igjen og tro på dette våset en gang til …”

Det var da noe helt opplagt traff meg: før han ga meg salaten hadde naboen min garantert lest avisen han også. Han hadde også lest artikkelen.

Hvis ikke, hvordan kunne en forklare at han nettopp hadde kjøpt seg to helt nye biler …

Og at han hadde vært ute og reist fem ganger dette året … eller at kona hans gikk til frisøren minst en gang i uken…Hvordan forklare alle disse plutselige forandringene i livene deres.. For ikke lenge siden, var de akkurat som oss, nemlig …

For å ikke nevne alle de ekte vitneforklaringene som til slutt overbeviste meg: livene de sine var blitt drastisk forandret takket være Deva. Blant disse personene var det folk som sa at de hadde vunnet store pengepremier, andre avslørte at de hadde funnet kjærligheten etter å ha opplevd håpløsheten. Alle sammen ble kvitt problemene sine fort.

Jeg sa til meg selv “Hvorfor ikke meg” …

Alt i alt, hvis Deva hadde klart å bringe lykke til alle disse personene, hvorfor kunne hun da ikke gjøre det for meg også…?

Uansett, jeg risikerte ingenting ved å prøve, det var helt gratis. Jeg tok umiddelbart en titt på siden hennes, som finnes underst her. Jeg så fram til å motta hennes e-post. Hver dag sjekket jeg min innboks.

Til slutt, den 7 mai, fikk jeg en viktig melding fra henne. Jeg kan si dere at jeg ikke ventet meg noe slikt. Deva hadde allerede studert mitt tilfelle. Hun avslørte, med presisjon, overraskende ting fra min fortid for meg. Hun hadde sett de store begivenhetene som ventet meg i min fremtid. I tillegg hadde hun gjort klart et spesielt og hastende tiltak som skulle få ting på gli for meg.

Allerede neste dag skjedde det noe uventet …

En tidligere kollega av min ektemann tilbød ham en jobb. Etter flere måneder med arbeidsløshet og arbeidssøking uten å få napp, føltes dette veldig rart. I tillegg var det bra betalt og arbeidsplassen lå like ved hjemmet vårt. Vi trodde rett og slett ikke på det…

Den andre begivenheten var like overraskende …

Jeg fikk en sønn i veldig ung alder, etter at jeg hadde giftet meg med den første mannen min. Sønnen min hadde fram til da bodd i utlandet med sin far. Og jeg hadde gått i flere år uten å høre noe fra ham. Det å kunne få se ham igjen var et av mine kjæreste ønsker. Den dagen spurte han meg via et brev om å få komme og besøke meg sammen med hans unge kone. Jeg fikk til og med vite at jeg skulle bli bestemor. 39 år gammel, tenk dere det !

Når det gjelder fortsettelsen … Se for dere selv, hvor utrolig det er !

Hver dag så tingene ut til å ordne seg på egen hånd. Livet var helt annerledes. Jeg sto opp om morgenen full av håp og jeg rant over av entusiasme. Alt gikk bra med hensyn til min manns nye jobb og han hadde fått tilbake smilet om munnen. Det hadde forresten jeg også …

Det var på det tidspunktet at den aller mest praktfulle tingen skjedde …

Uten å fortelle meg noe om det, hadde mannen min kjøpt en lottokupong. Han som alltid sa “Åh! Jeg, som uansett aldri har flaks” Han hadde nettopp, for første gangen i sitt liv inkassert en meget pen sum. Jeg kan fortelle dere at dette bedret livssituasjonen hans med en gang.

Han, som ikke var typen til å tro på så veldig mye i det hele tatt, måtte se til fakta “Alt det hellet som plutselig kom etter at du skrev til hun damen med synske evner, det er ingen tilfeldighet, dette her …”

Men det var da jeg kunne betale tilbake alt vi skyldte til namsmannen med en engangssum at jeg virkelig fikk øynene opp for realiteten i vår nye livssituasjon : jeg hadde ingen gjeld til noen og jeg hadde fortsatt penger igjen. Det var første gangen i mitt liv at noe slikt hendte med meg.

Når jeg i dag har sagt ja til å skrive dette og legge min historie ut på nettet, er det fordi at helt siden alt forandret seg for vår del, har jeg hele tiden tenkt på alle de som er uheldige og som fortsatt har problemer. Og jeg sa til meg selv at siden Deva har kunnet gripe inn for å hjelpe oss, kan hun saktens gjøre det for andre også.

Så hvis du også har problemer i livet ditt, ikke nøl med å gjøre det samme som jeg gjorde. Ta kontakt med Deva . Du risikerer ingenting. Hjelpen som hun tilbyr er gratis … Og jeg kan fortelle deg at du ikke kommer til å angre på at du gjorde det.

Kontakt oss


CASSOPIA LTD, Suite 2 1a & 1b, Atherstone Barns, Stratford-Upon-Avon, England, CV37 8NE

E-post : kundeservice e-post

Hvem er deva ?– UNDERSØKELSE AV EN SYNSK PERSON –
UTROLIG !
DET UFORKLARLIGE TILFELLET TIL DEN BERØMTE DEVA, DEN « STORE DAMEN » INNEN SYNSKE EVNER !


Hun tar for seg en person og beskriver nærmere fortid, nåtid, og fremtid for denne personen, dermed tar livet en veldig god vending … Uten noen gang å ha møtt han eller henne !

Tilfellet til Deva, den berømte «Store Damen» innen synske evner, er det mest utrolige av alle. Bare hun har en ekstrasensorisk evne som ”aldri noen har opplevd maken til tidligere”.

Helt fra hun var liten kunne hun overraske de rundt seg ved telepatisk å kommunisere med vesener eller ting rundt om i omgivelsene.

Helt siden hennes yngre år har hun også vært i stand til å beskrive nærmere fortiden, nåtiden og fremtiden for en person som hun møter for første gang. I løpet av livet hennes har hun på denne måten kunnet hjelpe tusenvis av mennesker som har vært desperate etter å løse sine problemer da verken noe eller noen hadde klart å hjelpe dem tildligere. Hun kan også, uten å ta feil, dekryptere de markante begivenhetene til en skjebne samt bringe fram den ekte gode løsningen.

Dette er målet hun jobber mot, uten pusterom, uten å ta hensyn til lørdager eller søndager. Det er slik hun har hjulpet kjente personer, politikere, filmstjerner og forskere med veldig viktige spørsmål angående beslutninger av enorm betydning. Men også, og aller mest, har hun hjulpet folk som hadde store problemer og som hadde behov for at livene deres skulle endre seg.

Hun er overbevist om at en skjebne kan snu fra en dag til en annen. For henne fins det ingen umulige tilfeller å løse. Hun har sett altfor mange situasjoner forandre seg helt fra en dag til en annen. Hun vet at det som regel skal lite til for at alt skal kunne forandre seg i et liv. Når hun kommer i kontakt med noen kan dette bety Penger og Lykke. Det hun har gjort for andre, kommer hun til å gjøre for deg.

yahoo - email
outlook - hotmail - email
aol - email
gmail - zoltan email