Default
Default

INNLEDNING

Nettbrukeren melder seg på nettsiden https://www.devavoyance.com når han fyller inn bestillingsskjemaet for velkomsttilbudet.

Han/henne refereres til som “Brukeren” og https://www.devavoyance.com refereres til som ‘’Nettstedet’’.

Nettstedet vier spesiell oppmerksomhet til respekt for personvern og til beskyttelse av personopplysninger til brukerene.

Det tar alle nyttige forholdsregler for å bevare sikkerheten til informasjonen som brukere formidler og for å unngå at de gjøres tilgjengelig for uautoriserte tredjeparter.

PERSONOPPLYSNINGER

•Innsamling

Selskapet beholder de personlige dataene til Brukeren som har fylt ut et bestillingsskjema, enten på selve Nettsiden eller på en tilknyttet side, uansett om det handler om produkter som er gratis eller som koster penger.

Disse dataene kan inkludere Brukerens fornavn og etternavn, postadresse og elektroniske data, hustelefon-nummer eller mobilnummer samt fødselsdato

•Kommunikasjon til tredjeparter

Selskapet kan bare videreføre denne informasjonen til sine kommersielle partnere hvis nettbrukeren har godkjente dette, ved å huke av tilsvarende avmerkingsboks.

For å slutte å motta tilbudene til partnerne, vil Brukeren benytte lenkene for å si opp disse som han/hun kan finne i e-postene som er sendt ut av partnerene til Selskapet.

•Tilgangsrettigheter og modifikasjonsprosedyre

Brukeren har rett til å få tilgang til, endre eller motsette seg enhver behandling av data som angår ham. For å gjøre bruk av disse rettighetene, kan han kontakte nettstedet på følgende adresse : kundeservice e-post.

IKKE-PERSONLIGE DATA

Noen ikke-personlige data kan innhentes av Google Analytics-verktøyet for å lage statistikker: for eksempel versjonen av nettleseren som Brukeren bruker (Chrome, Firefox og Internet Explorer, osv.) hvilken type operativsystem brukes (Windows Vista, Windows 7, Mac OS osv.) og IP-adressen til datamaskinen som ble brukt.

•Disse dataene beholdes ikke av Nettstedet.

Nettsurfing på området genererer automatiske informasjonskapsler for å lagre informasjon som identifiserer brukeren under visning av området for å unngå å måtte skrive dem manuelt på hver side som vises.

Imidlertid har brukeren muligheten til å hindre bruken av informasjonskapsler ved å se på alternativer for dette inne i nettleseren.

AVSLUTTE ABONNEMENTET

Hvis Brukeren ikke lenger ønsker å motta e-post fra Nettstedet, kan Brukeren be om dette ved å følge lenkene som finnes på alle e-postene som er sendt ut av Nettstedet eller ved å kontakte området på følgende adresse: kundeservice e-post.

Selskapet retter oppmerksomheten til Brukeren mot det faktum at å melde seg ut deaktiverer alle koblingene i de e-postene han har fått fra Nettstedet tidligere. Brukeren får altså ikke lenger tilgang til produkter som er blitt levert på denne måten, med mindre han har lagret disse/gjort en backup på sin datamaskin.

Close Menu